Bezorging & Retournering

Verzenden

Wat is de verzendtijd?

Wij verzenden bestellingen binnen 1 tot 2 dagen.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn €5,- per bestelling. Plaats je een bestelling van 70,- of hoger? Dan betalen wij de verzendkosten voor jou!

 

Retourneren

Hoe retourneer ik mijn bestelling?

Wilt je jouw bestelling retourneren? Dat kan binnen 14 dagen na ontvangst! Stuur een mail naar info@lazonevintage met de reden van de retour en het ordernummer. Dan controleren wij of de bestelling nog binnen het retourtermijn van 14 dagen valt en of de reden geldig is. Daarna krijg je het retouradres toegestuurd.

LET OP: retourneren is niet mogelijk zonder te mailen. Wij moeten de aanvraag eerst checken en goedkeuren. Stuur een pakketje dus niet zomaar terug.

Wat zijn de kosten voor het retourneren?

De kosten voor het retour sturen van een artikel zijn voor eigen rekening van de klant.

Binnen hoeveel dagen kan ik mijn bestelling retourneren?

Wanneer een bestelling (of een deel hiervan) wenst geretourneerd te worden, moet dit binnen 14 dagen na ontvangst worden gedaan.

Binnen hoeveel dagen heb ik mijn aankoopbedrag terug?

Wij streven ernaar het bedrag binnen 10 werkdagen terug te hebben gestort vanaf het moment dat wij de retourzending hebben ontvangen.

 

La Zone Vintage is niet verantwoordelijk voor kwijtgeraakte pakketjes van het postbedrijf. Wel doen wij er natuurlijk alles aan om een pakketje terug te vinden en zoeken we altijd intensief met jou mee.